Zdravstveni djelatnici

Dio stranice najmjenjen zdravstvenim djelatnicima pruža informacije koje će biti od pomoći u bržem zbrinjavanju bolesnika s upalnom križoboljom.

150-hcps

Klinika za reumatologiju, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju KBC-a Sestre milosrdnice i Klinika za reumatske bolesti i rehabilitaciju KBC-a Zagreb će u svrhu skraćivanja postavljanja dijagnoze aksijalnog spondiloartritisa jedanput tjedno organizirati ambulantu koja će biti namijenjena samo bolesnicima sa simptomima upalne križobolje i drugim simptomima/znakovima aksijalnog spondiloartritisa.

U nju će biti primljeni oni koji, prema mišljenju liječnika obiteljske medicine, imaju simptome upalne križobolje i eventualno neke dodatne simptome i/ili nalaze dijagnostičke obrade koji upućuju na postojanje aksijalnog spondiloartritisa.

 

Narudžbe od liječnika obiteljske medicine za te bolesnike primat će se na e-mail adrese: krfmr.poliklinika.odrasli@kbcsm.hr (Klinika za reumatologiju, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju KBC-a Sestre milosrdnice) ili  predbiljezbe.fmr@kbc-zagreb.hr (Klinika za reumatske bolesti i rehabilitaciju KBC-a Zagreb).